Tips & Råd

TIPS PÅ HUR PRODUKTERNA KAN ANVÄNDAS

Tips på hur produkterna kan användas

•Hel färsk fågel
 Ett spännande och delikat alternativ att steka i ugn eller stekgryta

•Färsk bröstfilé
 En lättlagad, snabb och exklusiv rätt. Passar utmärkt att steka och skära upp

•Rökt filé
 Perfekt till förrätter och på buffébordet. Servera gärna med en god äppelsallad (se vårt recept i foldern)

•Rökt vildandsbröst med skinn.
 Stek brösten i smör 2-3 minuter på var sida, serveras med med en palsternackspurè.   

Enkelt o redigt gott!!  

Ett underbart gott recept till buffébordet

Rökt vildand och fasan med äppelsallad och pepparrotskräm

Äppelsallad:
Äpple fint tärnad, anisfrö, citronsaft, honung.
Garnera med hackad persilja.

Pepparrotscremé:
2 dl creme fraiche uppvispad
1 msk majonäs, citronsaft, salt, peppar, riven färsk pepparrot.

Blanda äppelsalladen och lägg upp på ett fat
tillsammans med skurna bitar av
rökt vildand och/eller fasan.
Servera med pepparrotskrämen.

Besök oss på sociala medier